Hoe word ik een Ridder

Chauffeurs zijn vakmensen, zeker als ze ook nog eens jarenlang schadevrij rijden. TVM verzekeringen beloont dit graag met de onderscheiding Ridder van de Weg.

Kom ik in aanmerking voor Ridder van de Weg? 
Eén van de voorwaarden om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, is dat uw werkgever klant is van TVM verzekeringen. Verder:

  • Beschikt u over een rijbewijs C;
  • Rijdt u 3, 5, 10 of 20 jaar aaneengesloten schadevrij (gedurende deze periode bent u niet betrokken geweest bij een verkeersongeval door eigen schuld);
  • U heeft zich ingeschreven via het inschrijfformulier Ridders van de Weg (verstrekt door uw werkgever).

Inschrijven Ridder van de Weg
De inschrijving verloopt anders dan voorgaande jaren. Eerder kon uw werkgever u inschrijven voor Ridders van de Weg, vanaf nu moet u zelf toestemming geven. Wij mogen pas uw gegevens gebruiken en schadegegevens controleren als u het hiermee eens bent. Dit heeft te maken met aangescherpte privacyregels (Wet bescherming persoonsgegevens). Zonder uw toestemming kunt u helaas niet meedoen.

Onderscheiding 
Beroepschauffeurs in bezit van een rijbewijs C die 3, 5, 10 of 20 jaar achtereen schadevrij hebben gereden, krijgen respectievelijk de titel Bronzen, Zilveren, Gouden of Diamanten Ridder van de Weg.

Inschrijfformulier
U geeft toestemming door het inschrijfformulier in te vullen en naar ons toe te sturen. Uw werkgever kan via de applicatie Ridders van de Weg u een e-mail sturen met een link naar het online inschrijfformulier. Bent u ondernemer en chauffeur? Dan kunt u ook via de applicatie inschrijven.

Inschrijven
Is uw werkgever een relatie van TVM verzekeringen dan kunt u zich inschrijven. Het maakt voor de inschrijving niet uit of u op dit moment wel of niet voldoet aan de voorwaarden. Misschien rijdt u nu 8 jaar schadevrij, ook dan kunt u zich inschrijven. TVM bewaart uw gegevens voor de komende jaren.

Na uw inschrijving
Heeft u zich ingeschreven? Dan volgt direct hierop een bevestiging (tekst op de webpagina). Uw werkgever beoordeelt vervolgens uw inschrijving in de applicatie Ridders van de Weg en draagt u voor. U ontvangt later dit jaar een uitnodiging voor het evenement Ridders van de Weg. Hier worden alle Zilveren, Gouden en Diamanten Ridders in het zonnetje gezet tijdens de Dag van Veilig Transport | Ridders van de Weg in Nijkerk. De Bronzen Ridders ontvangen de onderscheiding op het bedrijf zelf.

Schrijft u zich vandaag nog in?